Jandarmii au descins în curtea şcolii din Pericei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii şcolii din Pericei i-au văzut la lucru pe jandarmii sălăjeni, care au făcut o demonstraţie în curtea şcolii. Acţiunea, care a avut loc la finele săptămânii trecute, face parte din programul educaţional “Comportamentul- o problemă?”.

În cadrul proiectului de parteneriat educaţional “Comportamentul- o problemă?” încheiat între Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj şi Şcoala Gimnazială Pericei, vineri, reprezentanţi din cadrul Jandarmeriei Sălaj au desfăşurat una din activităţile prevăzute în proiect.
      
 “În curtea şcolii s-au organizat exerciţii demonstrative cu unul din  câinii aflaţi  în serviciul Jandarmeriei sălăjene, exerciţii de disciplinare, de prindere a unui infractor şi au fost prezentate materiale de protecţie din dotarea luptătorilor jandarmi”, explică Cristian Bolfă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sălaj. 
      
 Proiectul are ca scop prevenirea violenţei fizice, verbale şi a oricăror comportamente antisociale în mediul şcolar şi colaborarea între instituţiile abilitate în vederea formării şi educării elevilor.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite