Jandarmii sălăjeni şi-au prezentat „planul de atac” pe anul 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ( IJJ) Sălaj a primit în cursul acestei săptămâni vizita col. Emil Pogonici, şefului Direcţiei Cercetare Documentare şi Combaterea Faptelor Antisociale de la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.  

Cu această ocazie, în data de 12 ianuarie, la sediul IJJ  Sălaj s-a desfăşurat o evaluare în toate domeniile de activitate, misiunile dar şi rezultatele obţinute în cursul anului 2011 şi de asemenea au fost prezentate principalele direcţii de acţiune pentru anul 2012. La activitatea de bilanţ a jandarmilor sălăjeni au luat parte: Vegh Alexandru - prefectul judeţului Sălaj,  Radu  Căpîlnaşiu – primarul municipiului Zalău, Cristian Ionescu – vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) şi reprezentanţii structurilor M.A.I din judeţ cu care Jandarmeria Sălaj cooperează şi colaborează.
Întreaga activitate a jandarmilor sălăjeni a fost apreciată de cei prezenţi, având în vedere faptul că pe parcursul anului trecut  IJJ  Sălaj a întâmpinat dificultăţi, având în vedere disponibilizările de personal.  „ Cu toate greutăţile pe care le-aţi întâmpinat pe parcursul acestui an, în special cele legate de disponibilizările de personal, doresc să apreciez activitatea dumneavoastră, modul cum aţi reuşit să vă îndepliniţi misiunile, demonstrând încă o dată că sunteţi foarte buni specialişti în gestionarea problemelor de ordine publică ”, a precizat  reprezentantul guvernului în teritoriu, la finalul activităţii de bilanţ.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite