Au furat bonurile pentru donatorii de sânge de la Centrul de Transfuzie din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi hoţi au fost surprinşi de camerele video
Cei doi hoţi au fost surprinşi de camerele video

Centrul de Transfuzie din Zalău nu-i mai poate răsplăti pe donatori, după ce în noaptea de joi spre vineri, doi bărbaţi au intrat în instituţie şi au furat toate bonurile de masă, care sunt oferite, în mod normal, persoanelor care vin să doneze sânge. Hoţii au furat bonuri de masă în valoare de 35.000 de lei

Potrivit informaţiilor primite de la Mariana Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, angajaţii Centrului au anunţat ieri dimineaţă poliţia, după ce au constatat că bonurile lipsesc din fişetul metalic în care erau puse.

Hoţii au intrat în clădire, urcând pe o ţeavă până la etajul 1, iar apoi au forţat geamurile de la o baie, iar de acolo au coborât în birouri pentru a căuta bonurile.

„Aproape toate mişcările celor doi bărbaţi au fost surprinse pe camerele de supraveghere. Poliţiştii continuă cercetările pentru a identifica făptaşii”, explică Mariana Criste. Conform aceleiaşi surse, valoarea prejudiciului este de 35.000 de lei.

Hoţii au mai călcat Centrul de Transfuzie şi în urmă cu două luni. Atunci nu s-au ales decât cu 20 de lei, pe care i-au găsit în biroul directorului.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite