Irina Schrotter, dezamăgită de Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentă astăzi la Zalău pentru o prezentare de modă, celebrul creator Irina Schrotter s-a declarat dezamăgită de oraşul nostru, pe care îl vede pentru prima oară.

"Descopăr în Zalău un oraş la fel de trist ca şi Iaşi-ul (oraşul de orgine şi în care trăieşte şi acum - n.r.). Mi-ar fi plăcut să spun că este un oraş în şantier, că se lucrează, dar nu văd decât un oraş prăfuit, în care oamenii totuşi, zâmbesc, deşi nu înţeleg de ce", a declarat în urmă cu câteva momente Irina Schrotter.

Creatoarea s-a declarat, îns chimb, extrem de plăcut impresionată de felul în care arată şi este administrată Casa de Cultură a Sindicatelor. "Este o austeritate curată. Am remarcat încă de la intrare că acolo este un gospodar, un om care a venit aseară la 10 şi ceva să ne deschisă. Dincolo de cariera artistică a directorului (Dinu iancu Sălăjanu - n.r.), se vede că este un bun administrator. Casa de Cultură din Zalău o depăşeşte pe cea din Iaşi".

Irina Schrotter îşi va prezenta astăzi, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău, 40 dintre creaţiile din colecţia de vară 2011, în cadrul unui eveniment caritabil organizat de Andreea Paul Vass. Evenimentul este dedicat strângerii de fonduri pentru copiii cu sindrom Down de la Cehu Silvaniei.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite