Inspectoratul Şcolar îi premiază pe elevii de nota 10. Vezi cine este pe listă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi absolvenţi ai Colegiului Naţional „Simion Bărnuţiu” din Şimleu care şi-au luat bacalaureatul cu media 10, dar şi cei cinci elevi care au intrat la liceu cu media 10 la admitere vor fi premiaţi, alături de olimpicii judeţului, cu ocazia Zilelor Învăţământului Sălăjean, ediţia a VI-a.

Elevii din Sălaj care şi-au luat anul acesta bacalaureatul cu media 10, dar şi cei care au avut media de admitere la liceu 10 vor fi premiaţi de către Inspectoratul Şcolar, în cadrul unei festivităţi rezervate până acum doar olimpicilor. Potrivit informaţiilor primite de la inspectorul şcolar Marcel Lucaciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar, festivitatea va avea loc cu ocazia Zilelor Învăţământului Sălăjean, care se vor desfăşura în perioada 19 – 23 noiembrie.


Anul acesta, în premieră, la cei aproximativ 60 de elevi care au obţinut în anul şcolar 2011 – 2012 premii şi menţiuni la olimpiadele naţionale, se vor adăuga – pe lista de premianţi, şi cei doi absolvenţi de liceu care au obţinut media 10 la bac, dar şi cei cinci absolvenţi de gimnaziu care şi-au asigurat intrarea fără emoţii la orice liceu, având o medie de admitere de 10. Este vorba, astfel, despre Alexandru Butuşină şi Daliana Niculina Lupou, absolvenţi ai Colegiului Naţional „Simion Bărnuţiu” din Şimleu Silvaniei, care au fost singurii din judeţ cu 10 pe linie la bacalaureat, respectiv despre Iulia Chiş, de la Şcoala "Mihai Eminescu" Zalău, Darius Domuţa, Cătălin Lucaciu şi Iulia Mândraş de la Şcoala "Simion Bărnuţiu", şi Daria Pop, de la Şcoala "Gheorghe Lazăr".


Performanţa lor va fi răsplătită cu premii în bani oferite de Inspectoratul Şcolar cu ajutorul Consiliului Judeţean, a Instituţiei Prefectului şi a mai multor agenţi economici. Festivitatea de premiere va avea loc miercuri, 21 noiembrie, de la ora 12.00.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite