Inspectoratul Şcolar Sălaj rămâne cu un singur post de adjunct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj va funcţiona, de mîine cu un post de inspector şcolar genral adjunct în minus. Potrivit informaţiilor primite de la şeful ISJ, Ioan Abrudan, se va reduce postul profesorului Mirel Matyas.

Nu vreau să comentez în nici un fel decizia. E o nouă organigramă care conţine un singur post de inspector şcolar general adjunct şi care se va aplica începând cu data de 1 septembrie, adică de mâine. În ce mă priveşte nu e nici o tragedie, sunt profesor titular, am catedră rezervată. Pot să mă întorc la catedră sau să ocup un post în organigrama Inspectoratului Şcolar, încă nu ştiu sigur”, ne-a declarat inspectorul şcolar general adjunct. El a precizat că a fost numit pe post cu delegaţie care expiră astăzi.

Matyas  deţine funcţia de inspector şcolar general adjunct din data de 7 octombrie 2009.

De la 1 septembrie, ISJ Sălaj şi Palatele şi Cluburile Sportive vor trebui să reducă 25 de posturi, dintre care trei de la ISJ, 5,5 de la Casa Corpului Didactic, patru de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, 2,25 de la palatul Copiilor Zalău, 3,75 de la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, 4,5 posturi de la Clubul Copiilor Jibou şi 2,5 de la Clubul Copiilor din Cehu Silvaniei.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite