Infochioşc „european” în holul Prefecturii Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un infochioşc a fost amplasat, începând de vineri, în holul Prefecturii Sălaj. La acest infochioşc, cei interesaţi vor putea afla informaţii referitoare la accesarea fondurilor europene pe proiecte în agricultură.

Instituţia Prefectului Judeţului Sălaj aduce la cunoştinţa tuturor celor interesaţi faptul că începând de vineri în holul instituţiei a fost amplasat, într-o zonă care permite accesul publicului larg, un infochioşc ce oferă informaţii în vederea facilitării accesării fondurilor europene pentru agricultură.

„Infochioşcul a fost achiziţionat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) prin Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), pentru a creşte eficienţa şi a simplifica procedurile de completare a cererilor de sprijin din fonduri europene”, se arată într-un comunicat emis de biroul de relaţiii cu presa al Prefecturii.

Primul utilizator al infochioşcului a fost chiar prefectul Vegh Alexandru, care a apreciat complexitatea şi utilitatea datelor oferite de acest instrument modern de informare.

"Consider că este o idee excelentă, infochioşcul venind în sprijinul celor din mediul rural care nu au întotdeauna acces la internet şi la informaţii actualizate în domeniu. Toţi cei interesaţi de programele europene pentru mediul rural pot apela acum la acest infochioşc, unde au toate informaţiile necesare într-un singur loc. Este un instrument util atât actualilor cât şi potenţialilor beneficiari ai unor fonduri europene pentru agricultură", a declarat prefectul Vegh Alexandru.

Un astfel de infochioşc a fost amplasat şi în cadrul Direcţiei Pentru Agricultură Sălaj, unde îşi are sediul Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit  (OJPDRP) Sălaj.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite