Incredibil: Un motociclist a scăpat cu viaţă după ce a intrat cu viteză sub roţile unei autoutilitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un motociclist din Zalău poate spune că şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a intrat cu viteză sub roţile unei autoutilitare. Accidentul s-a petrecut luni după-amiaza pe E81, la ieşire din municipiu, cu câteva sute de metri înainte de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj.

La numai două zile de la accidentul produs pe E81 la ieşire din Zalău înspre Hereclean, în care o femeie de 36 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă a unei maşini, şi-a pierdut viaţa, un alt accident grav de circulaţia a avut loc la câteva sute de metri distanţă de primul. Protagonişti au fost şoferul unei autoutilitare şi un motociclist, ambii din Sălaj. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, şoferul autoutilitarei, Ioan T., de 45 de ani, din Panic, se deplasa dinspre Zalău spre Hereclean, iar la câţiva zeci de metri după sensul giratoriu de la intersecţia E81 cu şoseaua ocolitoare, a virat stânga pentru a intra în curtea unei societăţi comerciale de acolo. Nu a acordat, însă, prioritate de trecere unui motociclist care venea din sens opus, acesta intrând sub roţile autoutilitarei. Potrivit reprezentantului IPJ, motocciclistul rula cu viteză destul de mare, dat fiind faptul că în momentul impactului acesta se angajase în depăşirea unei maşini din faţa lui, fără a depăşi, însă, axul drumului.

În ciuda impactului puternic şi a raportului de forţe inegal, motociclistul, un bărbat de 49 de ani din Zalău, a scăpat cu viaţă. S-a ales cu răni serioase, inclusiv cu câteva fracturi osoase, care însă nu îi pun viaţa în pericol. El a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor pentru a primi îngrijiri medicale.

Citeşte şi GALERIE FOTO Accident mortal pe E81

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite