Inconştienţă incredibilă: Un tânăr s-a urcat beat la volanul unui microbuz plin cu elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirobuzul era proprietatea personală a şoferului (foto Arhivă)
Mirobuzul era proprietatea personală a şoferului (foto Arhivă)

Un şofer inconştient a pus în pericol mai mulţi elevi care făceau naveta din Biuşa la Grupul Şcolar "Gheorghe Pop de Băseşti" din Cehu Silvaniei, urcându-se băut la volanul microbuzului cu care îi transporta, joi, 8 martie, de la şcoală spre casă.

De această faptă de o incredibilă inconştienţă se face vinovat, potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, S.Attila, un tânăr de 32 de ani din localitatea Biuşa. Acesta avea un microbuz cu 15 locuri cu care îi transporta pe elevii navetişti - şi nu numai - la şi de la Cehu Silvaniei. Norocul elevilor şi ghinionul şoferului a fost că acesta a fost oprit în trafic, pe strada Gheorghe Pop de Băseşti din Cehu Silvaniei, ieri de poliţiştii din oraş şi a fost testat cu apaartul alcooltest. Rezultatul a evidenţiat o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă aproximativ 1,2 grame alcool în litrul de sânge.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în momentul în care a fost oprit de către poliţişti, în microbuz de aflau 15 persoane, majoritatea elevi, pe care conducătorul auto, autorizat pentru transport persoane, îi luase din faţa liceului din oraş şi urma să-i transporte pe traseul Cehu Silvaniei  - Biuşa.
 
Conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere, până la soluţionarea cauzei de către instanţa de judecată.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite