Inconştienţă: rupţi de beţi la volanul autoturismelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcool test
Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcool test

În ultimele 48 de ore poliţiştii sălăjeni au identificat pe drumurile din judeţ trei şoferi băuţi la volan. După ce au fost testaţi cu aparatul alcooltest  au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Primul „identificat”, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Ulciug, a fost depistat în data de 27 decembrie, în jurul orei 03,40 de poliţiştii din localitatea Cehu Silvaniei în timp ce conducea autoturismul pe strada Plopilor din localitate. Potrivit unor informaţii furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, tânărul a fost testat cu aparatul alcool test şi s-a evidenţiat o alcoolemie de  0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Două ore mai târziu, poliţiştii l-au identificat pe Călin G, în vârstă de 34 ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Lt.col.Pretorian, iar la testarea cu aparatul alcool test s-a evidenţiat o alcoolemie de  0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În seara zilei de 27 decembrie, la ora 23:30, poliţiştii Secţiei de Poliţiei Rurală nr. 2 Sînmihaiu Almaşulu l-au surprins în trafic pe DE 81, între localităţile Sutor şi Sâncraiu Almaşului, pe Alexandru M, în vârstă de 61 ani, din Zalău, conducând autoturismul, cu o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conform IPJ Sălaj şoferii au fost conduşi la spital pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite