Inconştienţă: A aruncat jarul nestins în spatele casei şi i-a luat foc gospodăria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 35 de ani, din localitatea Marin, a fost transportată de urgenţă, ieri dimineaţă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sălaj având nevoie de îngrijiri medicale, după ce o anexă a gospodăriei în care locuia a luat foc. Din câte se pare femeia a suferit un atac de panică.

După cum a explicat Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj, ieri dimineaţă, 26 februarie în jurul orei 3,00,  secţia de pompieri Şimleu  a intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la o gospodărie în localitatea Marin.
Cauza probabilă de incendiu a fost jarul nestins aruncat de proprietar în spatele unei anexe iar  focul s-a propagat cu repeziciune la o anexă, magazie de lemne, unde a ars acoperişul pe 20 mp. şi materialele depozitate: circa 500 kg rumeguş, lemne de foc şi mai multe bunuri pe care gospodarul le avea depozitate în interiorul anexei. Alertat, proprietarul a solicitat sprijinul pompierilor militari însă până la lichidarea în totalitate a incendiului, flăcările au cuprins şi o anexă a vecinului unde au făcut scrum acoperşiul acesteia, pe o suprafaţă de circa 15 metri pătraţi şi o tonă de plante furajere.
O femeie de 35 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la UPU Zalău de un echipaj SMURD de la Şimleu Silvaniei.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite