Inconştienţă: La 61 de ani, a condus beat un moped şi s-a accidentat grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Doi bărbaţi, în vârstă de 77 de ani respectiv de 61 de ani, au ajuns în data de 29 noiembrie la spital cu leziuni grave, după ce s-au autoaccidentat căzând de pe autovehiculele pe care le conduceau.

Primul accident  avut loc ieri, în jurul orei 12,00 între localităţile Poiana Blenchii şi Gostila, pe un drum în câmp, când D. Gheorghe, în vârstă de 77 de ani, în timp ce conducea o căruţă, s-a dezechilibrat  şi a căzut, accidentându-se grav. Potrivit unor informaţii furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, acesta a fost transportat de urgenţă în vederea acordării de  îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Sălaj, unde a fost internat.

Aproximativ patru ore mai târziu, un orădean în vârstă de 61 de ani, aflat la volanul unui moped proprietate personală,în raza localităţii Cizer a derapat cu acesta şi a căzut pe partea carosabilă suferind leziuni grave. Din câte se pare şi potrivit cercetărilor, orădeanul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite