Inconştienţă: băuţi la volan pe drumurile publice din Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci sălăjeni, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice la volanul autoturismelor, au fost depistaţi de poliţişti
Cinci sălăjeni, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice la volanul autoturismelor, au fost depistaţi de poliţişti

Cinci  sălăjeni, cu vârste cuprinse  între 27  şi 56 de ani ,  sunt cercetaţi de poliţişii sălăjeni, după ce la finalul săptămânii trecute au fost depistaţi în trafic pe drumurile publice din juideţ, la volanul autoturismelor, sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o îmbibaţie peste limita legală.

În doar trei zile, în perioada 18-20 noiembrie, poliţiştii sălăjeni  au surprins în trafic  cinci conducători auto, care conduceau autoturismlele pe   mai multe drumuri publice din judeţ sub infulenţa băuturilor alcoolice. Potrivit unor informaţii furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, „primul curajos”, Alexandru D.,  din comuna Hida, a fost depistat de oamenii legii, în data de 18 noiembrie în jurul orei 23.20, în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii Racâş, cu o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Câteva ore mai târziu, în jurul orei 01, 22, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipale, l-au identificat Doru T., din localitatea  Aghireş, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Corneliu Coposu, din Zalău, cu o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot în noaptea de 19 spre 20 noiembrie,  poliţiştii au identificat în trafic la volanul autotursmului, pe bulevardul Mihai  Viteazul din   Zalău, un alt şofer care conducea cu o alcoolemie de  0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Potrivit IPJ Sălaj, în data de 20 noiembrie în jurul orei 10:09, poliţiştii şimleuani aflându-se în timpul activităţilor de control şi supraveghere a traficului rutier, pe DJ 110E, prin localitatea  Plopiş, l-au oprit pe Dumitru G., din localitate, iar la testarea cu aparatul alcooltest, s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cursul aceleaşi zile Gheorghe S., din  localitatea Şimleu  Silvaniei a fost surprins de poliţişti conducând autoturismul pe strada Partizanilor, cu o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite