Începe goana după studenţi. Facultăţi din toată ţara vin mâine să-şi prezinte oferta în faţa elevilor de liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultăţile care au extensii la Zalău, dar şi instituţii universitare ce funcţionează exclusiv la Cluj, Oradea sau chiar la Bucureşti îşi trimit mâine, joi, 17 mai, reprezentanţii la Zalău pentru a convinge cât mai mulţi viitori absolvenţi de liceu să le aleagă.

Sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar al judeţului Sălaj găzduieşte joi, 17 mai, cu începere de la ora 14.00, o prezentare a ofertei de şcolarizare pentru anul universitar 2012 - 2013 aparţinând unor instituţii de învăţământ superior din mai multe oraşe din ţară. Potrivit inspectorului şcolar general Ioan Abrudan, s-a ales această variantă, de a grupa în aceeaşi acţiune de prezentare toate universităţile interesate, pentru "pentru a nu deranţa prea mult programul elevilor. Am primit foarte multe solicitări din partea instituţiilor de învăţământ superior şi am decis să dăm un caracter mai organizat prezentărilor", a explicat el.

Potrivit inspectorului şcolar general, vor fi prezente cu oferte de şcolarizare pentru anul universitar 2012 - 2013 atât instituţiile care au extensii şi filiale la Zalău, cât şi universităţi cu activitate exclusiv la Cluj, Oradea sau chiar Bucureşti. "Pentru a nu supraaglomera prezentarea, din licee vor participa câte aproximativ 20 de elevi, care vor disemina ulterior informaţia şi colegilor", a mai precizat el.



Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite