Începe „maratonul colindelor” la Primăria Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Radu Căpîlnaşiu spune că a fost nevoit să se descurce cu un buget de criză pentru sărbătorile din acest an
Primarul Radu Căpîlnaşiu spune că a fost nevoit să se descurce cu un buget de criză pentru sărbătorile din acest an

Aproape 1800 de pachete a pregătit primăria pentru colindători şi persoane defavorizate. Într-o singură zi, în 15 decembrie, 900 de elevi de la şcolile din muncipiu îi vor colinda pe angajaţii primăriei.

Chiar dacă administraţiile locale sunt obligate să se descurce cu bugete de criză pentru aceste sărbători, primarul Radu Căpîlnaşiu a anunţat că şi anul acesta instituţia pe care o conduce va primi 900 de colindători, elevi de la şcolile şi liceele din Zalău.

„Colindătorii vor trece pe la noi săptămâna viitoare, în data de 15. Pentru ei, dar şi pentru concetăţenii noştri mai puţin norocoşi am pregătit pachete de sărbători. Copiii vor primi dulciuri şi fructe, iar pensionarii şi persoanele asistate social vor avea şi alimente”, explică primarul Radu Căpîlnaşiu.

Tot la capitolul „Cheltuieli de sărbători”, primarul a inclus şi iluminatul festiv, dar costurile sunt reduse cu aproape 50 la sută faţă de anul trecut. „În 2009 am cheltuit aproximativ 90.000 de lei pentru iluminat şi ornamente de sărbători, dar anul acesta, din cauza restricţiilor bugetare impuse de Guvern, costurile au fost limitate sub 50000 de lei”, mai spune Căpîlnaşiu.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite