Încep testările poliţiştilor pentru disponibilizare. IPJ Sălaj va funcţiona cu 11 posturi mai puţin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare parte dintre angajaţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj intră de săptămâna această în testările în vederea disponibilizărilor. Măsura vine după ce, din noul stat de organizare a instituţiei, intrat în vigoare în şase iulie, au fost tăiate 11 funcţii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sălaj, Tincuţa Dumuţa, poliţiştii vor fi testaţi pe durata a două zile. Prima zi de teste va fi vineri, 5 august, iar cea de-a doua, luni, 8 august. Potrivit acesteia, testul va consta într-un interviu înregistrat video, în cadrul căruia lucrătorii IPJ vor primi subiecte pe baza unor tematici de specialitate, comunicate anterior.

La testare vor participa toţi lucrătorii Poliţiei Rurale, cu excepţia posturilor unde numărul de angajaţi corespunde numărului de funcţii aprobate prin noul stat. Participă, de asemenea, lucrătorii serviciilor de Logistică, cea de la cabinetul inspectorului şef, lucrătorii de la Investigaţii Criminale, cei de la Serviciul Poliţiei Rutiere, de la Poliţia orăşenească Şimleu şi de la Poliţia Municipală Zalău.

Cele 11 funcţii tăaite din stat sunt toate funcţii de agenţi de poliţie.

IPJ este ultima dintre structurile MAI din Sălaj care organizează testările pentru disponibilizare. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a organizat această selecţie în luna iunie, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă în luna iulie. În urma acestor testări, vor părăsi sistemul 24 de jandarmi şi 48 de pompieri.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite