Incendiu la Broscărie. 30 de persoane erau în bazine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acoperişul de la Broscărie a luat foc ieri după-amiază, din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică. În bazine erau în acel moment aproximativ 30 de persoane, care au fost evacuate imediat din incintă.

Un incendiu a cuprins ieri după-amiază cupola complexului de agrement de la Broscăria din Şimleu. Potrivit lui Adrian Chichişan, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, ajuns imediat, alături de un echipaj de pompieri, la faţa locului, focul a cuprins aproximativ 20 de metri pătraţi din acoperiş, însă a fost stins în scurt timp de pompieri. Chichişan spune că, cel mai probabil, incendiul a plecat de la un scurtcircuit, produs din cauza condensului.

Potrivit administratorului complexului, Gligor Trifan, în momentul incendiului în bazine erau aproximativ 30 de persoane, care au fost imediat evacuate, astfel încât în momentul sosirii pompierilor aceştia au avut "câmp" liber de acţiune. Trifan spune că pagubele sunt minore şi pentru fectuarea reparaţiilor nu va fi nevoie de închiderea complexului.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite