Incendiu devastator într-o gospodărie. Zeci de păsări şi animale au ars de vii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a  fost cauzat de un scurtcircuit
Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit

Zeci de păsări şi animale aflate în gospodăria unui cetăţean din localitatea Cheud au fost arse de vii, după ce grajdul în care se aflau a luat foc. Tragedia a avut loc în noaptea de 4 decembrie, în jurului orei 04,30  iar alertat proprietarul a solicitat sprijinul pompierilor militari.

După cum a explicat Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit electric. Incendiul a fost devastator, anexa a ars aproape în totalitate, 70 la sută, dar şi 27 de păsări şi două animale aflate în interiorul acesteia. 

Potrivit lui Jacodi,  intervenţiile pompierilor ISU  Sălaj au continuat şi duminică, 4 decembrie, pentru stingerea a două incendii izbucnite la două imobile din oraşul Şimleu Silvaniei şi Zalău. În jurul orei 04,50, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la acoperişul unui imobil din oraş. Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al coşului de fum neizolat corespunzător. Au ars componente ale structurii de lemn a acoperişului şi au fost distruse circa 200 de ţigle de pe acesta. 

Afumătorie în flăcări

Aproximativ o oră mai târziu, Detaşamentul de pompieri  Zalău a intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la un imobil, de pe strada General Dragălina, unde în podul acestuia se afla o afumătorie improvizată care a fost cuprinsă de flăcări. Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului deschis în spaţii închise. Incendiul a distrus afumătoria şi produsele de carne depozitate acolo.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite