Încă un deces în urma accidentului de la Vârşolţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magdalena Sabou, de 47 de ani, din localitatea Bozieş, rănită în accidentul care a avut loc în 8 aprilie, între localităţile Vârşolţ şi Pericei, a murit, la începutul acestei săptămâni pe patul clinicii de neurochirurgie din Cluj.

Magdalena Sabou, de 47 de ani, din satul sălăjean Bozieş, a murit, la începutul acestei săptămâni la Clinica de Neurochirugie din Cluj, unde era internată în urma accidentului care a avut loc în data de 8 aprilie, între localităţile Pericei şi Vârşolţ.

Conform unor surse medicale, deşi starea femeii, care suferise leziuni  în zona capului, părea să se îmbunătăţească, ea a decedat din cauza unui stop cardiac. Magdalena Sabou avea şi alte probleme de sănătate, fiind dializată.

În accidentul din 8 aprilie şi-a mai pierdut viaţa şi un tânăr de 33 de ani, care a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-un microbuz în care se afla şi Magdalena Sabou.

O persoană  a murit pe loc şi alte 10 au fost rănite, în urma unui accident care a avut loc în dimineaţa zilei de 8 aprilie,  în apropiere de Pericei.
„În jurul orei 6.15,  un şofer de 33 de ani, care se îndrepta înspre Şimleu,  a adormit la volan şi, pătrunzând pe contrasens, a intrat în coliziune cu două autoturisme, care circulau regulamentar”, se arată într-un comunicat al IPJ Sălaj.

În una dintre maşinile lovite de şoferul adormit se aflau cinci pacienţi,  care mergeau la Zalău pentru dializă. Impactul a fost fatal pentru şoferul vinovat de producerea accidentului, tânărul murind pe loc.

În scurt timp, la faţa locului au intervenit şi pompierii cu o maşină de descarcerare, pentru a-i scoate pe răniţi dintre fiarele contorsionate ale maşinilor.

Trei persoane, cu leziuni mai severe, printre care şi Magdalena Sabău, au fost transferate la spitale din Cluj, iar alte două femei au rămas internate laspitalul din Zalău. Celelalte victime au fost tratate la Unitatea de Primiri Urgenţe, dar nu au necesitat spitalizarea. Ceilalţi doi pacienţi, care au fost transportaţi la Cluj se află în continuare sub supraveghere medicală, dar starea lor este stabilă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite