Încă trei pretendenţi la funcţii de conducere în şcoli după soluţionarea contestaţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorul Maximilian Caraman se numără printre cei care au fost admişi după contestaţii
Profesorul Maximilian Caraman se numără printre cei care au fost admişi după contestaţii

Contestaţiile depuse după afişarea punctajelor obţinute de cei 216 profesori din Sălaj care şi-au depus dosarele pentru a intra în Corpul Experţilor în Management Educaţional au trecut în barca admişilor încă trei candidaţi.

Dacă iniţial, după proba de evaluare a portofoliilor, din cei 216 profesori înscrişi, 194 au întrunit punctajul minim, de 70 de puncte, necesar promovării, în urmă soluţionării contestaţiilor au ajuns la pragul de 70 de puncte încă trei candidaţi. Este vorba despre Claudiu Roş, de la Şcoala Derşida (structură la Şcoala "Gheorghe Şincai" din Bobota), care de la 66 de puncte a ajuns după contestaţii la 76; Maximilian Caraman Bratu, profesor la Şcoala "Simion Bărnuţiu" din Zalău, 68 de puncte înainte de contestaţii, 70 după; şi Dana Rozalia Caraman, profesoară la Şcoala "Mihai Eminescu" Zalău, cu aceeaşi modificare.

Prin urmare, numărul celor admişi ajunge, astfel, la 197, iar cel al profesorilor respinşi, la 19.

Reamintim că, începând cu acest an, nu vor putea participa la concursurile pentru ocuparea unei funcţii de conducere din învăţământ decât cei care fac parte din acest Corp al Experţilor în Management Educaţional.

VEZI AICI REZULTATELE FINALE.









Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite