În Zalău se construieşte mai mult decât în tot judeţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 În luna decembrie 2010 au fost eliberate 29 autorizaţii de construire pentru clǎdiri rezidenţiale, mai puţin cu 21,6 la sută  faţă de luna noiembrie. Potrivit Direcţiei Judeţene de Statistică, numărul autorizaţiilor eliberate în ultima lună din 2010, este cu 31 la sută mai mic faţă de aceeaşi perioadă din 2009.

 În luna decembrie 2010 au fost eliberate 29 autorizaţii de construire pentru clǎdiri rezidenţiale, mai puţin cu 21,6 la sută  faţă de luna noiembrie.

 În mediul urban, au fost eliberate 15 autorizaţii pentru construirea de clădiri rezidenţiale, reprezentând 51,7 la sută din total judeţ. În Municipiul Zalău au fost eliberate 93,3 la sută din totalul autorizaţiilor pentru construirea de clădiri rezidenţiale din mediul urban. Autorizaţiile eliberate în mediul rural reprezintă 48,3 la sută  din autorizaţiile pe total judeţ.

“Cel mai mare număr de autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale au fost eliberate de către Consiliul local al Municipiului Zalău – 14 autorizaţii şi Consiliul local al comunelor Cizer şi Vârşolţ – câte 2 autorizaţii », se arată într-un comunicat al Direcţiei Judeţene de Statistică .

Numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale a scăzut cu 31,0 la sută în luna decembrie 2010 comparativ cu luna corespunzǎtoare din anul precedent, scădere reflectată în mediul rural (-57,6 la sută).

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite