În Zalău s-a găsit o cruce pe albuşul unui ou. Semn divin?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O localnică din Zalău a găsit o cruce pe albuşul unui ou, în ziua de Crăciun. Ea crede că e un semn de la Dumnezeu. Aceeaşi părere o are şi preotul Vasile Ioviţă, care spune că Dumnezeu ne trimite acest semn din vreme în vreme, ca să ne trezim.

Livia Opriş, o pensionară din Zalău, s-a trezit dis de dimineaţă în ziua de Crăciun ca să gătească maioneza pentru salate. Ea spune că nu face niciodată maioneza cu o zi înainte, de frică să nu se altereze. „L-am rugat pe soţul meu să-mi lase două ouă pe care le-am fiert pentru maioneză. El n-a observat, însă eu când m-am apucat de tăiat unul din cele două ouă decojite am văzut o cruce pe albuş. Mi-am dat seama că e un semn de la Dumnezeu. După aceea, n-am mai avut putere să fac nimic în ziua aceea“, povesteşte femeia.

Povestea din urmă cu 11 ani

Ea a fost speriată şi foarte afectată de descoperire, întrucât cu 11 ani înainte, în preajma Crăciunului, fiul ei a fost implicat într-un accident de maşină în care au murit o femeie şi un copil, iar el a rămas cu sechele grave, după ani de zile de stat prin spitale. Livia Opriş a povestit cum fiul ei, medic de meserie, nu mai poate profesa acum, deoarece a rămas cu sechele de la accident. „M-am speriat când am văzut crucea şi am spus: «Dumnezeule, oare ce-mi  mai pregăteşti?»”, a povestit ea. Femeia a sunat, plângând, un preot, care a încercat s-o linişitească, spunându-i că acesta este un semn bun, o bucurie, şi nu un motiv de teamă.

Semn de la Dumnezeu

Livia Opriş crede cu tărie că acesta este un semn de la Dumnezeu care a fost trimis atât pentru ea personal, cât şi pentru noi toţi ceilalţi. „De la accidentul fiului meu, de acum 11 ani, eu nu mai pot să mă rog. Cred că Dumnezeu mi-a trimis acest semn ca să mă întorc la El. Însă mai cred că acest semn a fost trimis şi poporului român, ca să se trezească, să-şi aducă aminte că ţara noastră e Grădina Maicii Domnului“, consideră Livia Opriş. Ea l-a arătat şi reporterului „Adevărul de Seară“. Într-adevăr, la suprafaţa bucăţii de ou, veche acum de unsprezece zile, dar nealterată, fiind ţinută în frigider, se vede forma unei cruci într-o nuanţă întunecată.

Oul, cumpărat de la magazin

Contactat de reporterul „Adevărul de Seară“, părintele Vasile Ioviţă, din Sânmihaiu Almaşului, a confirmat că această cruce este un semn divin. „E un semn pe care Dumnezeu îl dă din vreme în vreme, ca să ne trezim. Noi am mai avut cazuri de acest fel. Am mai avut forme de cruce pe bucăţi de lemn, pe care le-am şi ţinut în biserică. Odată Crucea a apărut şi pe un ştiulete de porumb, într-un sat vecin, fiind găsit chiar în de către persoana care trebuia să fie aleasă prim-curator în biserică“, explică preotul.

Declaraţie:

„Dumnezeu ne trimite pe toate căile mesaje că aceasta este credinţa cea adevărată: credinţa în Cruce şi în Iisus“
Livia Opriş, pensionară

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite