Îmbrânceală electorală. Candidat PDL lovit de doi atacatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Altercaţia a avut în loc în noaptea de duminică spre luni
Altercaţia a avut în loc în noaptea de duminică spre luni

S-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni în localitatea Gâlgău Almaşului, comuna Bălan. Victima este candidatul PDL la funcţia de primar al Bălanului.

 Potrivit unui buletin de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, poliţiştii au fost sesizaţi în noaptea de 3 spre 4 iunie 2012, în jurul orei 1,00, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că în faţa uni imobil din localitatea Gâlgău Almaşului, T. Romulus, 31 ani, din localitate, candidat pentru funcţia de primar al comunei Bălan din partea PDL, a fost îmbrâncit şi lovit de mai multe persoane. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Hida, ajunşi la faţa locului, au constatat că bărbatul a fost ameninţat, îmbrâncit şi lovit de către P. Aurel, 39 ani, din Cluj-Napoca, şi M. Raul, 18 ani, din Baia Mare.

T. Romulus a depus plângere împotriva celor doi bărbaţi pentru ameninţare, respectiv lovire şi alte violenţe.

Potrivit poliţiştilor, în eveniment a fost implicat şi M. Vasile, 42 ani, proprietarul imobilului în faţa căruia s-a produs incidentul, care a fost ameninţat de către P. Aurel. Agresorul ar fi intrat în curtea locuinţei lui Vasile fără a avea consimţământul acestuia, motiv pentru care el este cercetat de poliţişti şi pentru violare de domiciliu, respectiv ameninţare.

Rămâi pe zalau.adevarul.ro pentru a afla cele mai interesante informaţii din Sălaj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite