Hoţi prinşi de poliţiştii sălăjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri cu vârste cuprinse, între 20 şi 21 ani, sunt cercetaţi în stare de libertate de poliţiştii sălăjeni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, după ce au fost identificaţi, ca fiind autorii unor furturi, comise pe raza a două localităţi din judeţ.

Primul, un jibouan, în vârstă de 20 ani, a fost identificat ieri dimineaţă, pe raza oraşului Jibou, de poliţişti ai Formaţiunii de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Oraş Jibou. "Acesta, A.L., a sustras în noaptea de 29 spre 30 august 2010, de la locuinţa unei femei din localitatea Rona, bunuri în valoare de 700, momentan nerecuperate", precizează Maria Criste, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

De asemenea, poliţiştii Postului de Poliţie Benesat, în urma activităţilor specifice desfăşurate, au identificat autorul furtului de moped, comis în noaptea de 2 spre 3 mai anul curent, pe raza localităţii Benesat, în persoana lui B.S. de 21 ani, din Cheud, iar prejudiciul în valoare de 8.400 lei, a fost recuperat şi predat păgubitului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi autori, care riscă acum între trei şi 15 ani de închisoare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite