Hoţ "în serie", specializat în maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 27 de ani din localitatea sălăjeană Panic, care ar fi furat, din februarie până acum, diverse piese auto şi obiecte de valoare găsite în autoturisme, a fost prins ieri de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, hoţul a fost identificat de poliţiştii din cadrul Compartimentului Furturi de şi din Autoturisme. Ei au stabilit că acesta, Gheorghe L., de 27 de ani, din localitatea  Panic, a furat în noaptea de 3 spre  4 februarie un acumulator auto, iar în noaptea de 25 spre 26 august, un CD player, prejudiciul, în valoare de 750 lei, nefiind încă recuperat.


Extinzând cercetările, a rezultat faptul că în luna noiembrie acesta a mai comis un furat de acumulator auto,  fiind prins în cursul zilei de ieri de poliţiştii Postului de Poliţie Hereclean. Prejudiciul în valoare de 500 lei - rezultat în urma ultimului furt - a fost recuperat, şi predat păgubitului.Presupusul autor este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


 Tot în cursul zilei de ieri, la ora 12.00, Poliţia Municipiului  Zalău a fost sesizată telefonic de către Alexandru C., administrator la o societate comercială din municipiu, despre faptul că, un tânăr a sustras din magazin mai multe produse alimentare, fiind surprins de către acesta în timp ce părăsea magazinul. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat tânărul, în persoana lui Adrian L., de 19 ani, din localitatea Hida, iar prejudiciul în valoare de 858 lei a fost recuperat şi restituit păgubitului.  S-au întocmit acte premergătoare începerii urmăriri penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite