Gospodărie incendiată de un necunoscut în Valcăul de Jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a fost provocat de o persoană necunoscută
Incendiul a fost provocat de o persoană necunoscută

În ultimele 24 de ore pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru a stinge nu mai puţin de  cinci incendii. Aseară în jurul orei 21, 18 pompieri au  fost  solicitaţi  să stingă flăcările  izbucnite în gospodăria unui cetăţean  din localitatea Valcăul de Jos .

După cum a explicat Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU Sălaj, duminică seara  la ora 21,18 pompierii Gărzii de intervenţie Nuşfalău au intervenit pentru a stinge  un incendiu izbucnit  la o gospodărie  din localitatea  Valcăul de Jos. Cauza probabilă de incendiu a fost folosirea intenţionată a unei surse de aprindere de către o persoană necunoscută, pentru a genera incendiul. Au ars circa zece  metri pătraţi de acoperiş, mobilier din lemn şi diverse materiale aflate în gospodărie.

Potrivit aceleaşi surse, pe parcursul zilei de  azi 7 noiembrie,  pompierii militari au fost solicitaţi să intervină  de patru ori la incendii de vegetaţie uscată, cauzate de nerespectarea  măsurilor de prevenire în igienizarea  terenurilor, în zonele : Popasul Romanilor, unde fumul gros a pus în  pericol circulaţia  pe drumul E 81,  localitatea Dragu,  localitatea Crişeni şi în municipiul Zalău în zona industrială.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite