Gonea cu 128 de km/h pe străzile din Şimleu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Şimleu au surprins, marţi, în trafic un motociclist care gonea pe străzile din oraş cu aproape 130 de km/h. Mai mult, după primele cercetări, poliţiştii au aflat că motociclistul avea şi permisul de conducere suspendat.

Un şimleuan, în vârstă de 32 ani, a pornit la o plimbare cu motocicleta, marţi după amiază pe strada Partizanilor din localitate, iar la scurt timp ghinionul a dat peste el. „Poliţişti ai Formaţiunii Rutiere, din cadrul Poliţiei Oraş Şimleu Silvaniei, aflându-se în timpul activităţilor de control şi supraveghere a traficului rutier, l-au surprins pe F.P., în timp ce conducea motocicleta cu 128 km/h”, explică Mariana Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

 În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat, tot pentru depăşirea vitezei legale, eliberândui-se dovadă fără drept de circulaţie.

 „În acest caz poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării activităţii infracţionale şi tragerii la răspundere a motociclistului vitezoman”, mai spune Cristea.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite