Germanii caută specialişti în programare şi construcţia de maşini. Vezi dacă îndeplineşti condiţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O companie specializată în construcţia de sisteme şi maşini de construcţii din regiunea Saxonia caută prin reţeaua EURES patru specialişti în programare şi construcţii de maşini.

Germanii au nevoie, astfel, de un proiectant în electrotehnică. Angajatorul cere ca acesta să aibă pregătire de specialitate în  inginerie electrică şi pneumatică pentru maşini şi unităţi de sistem RUPLAN/EPLAN CAD. Trebuie să ştie formula  planuri de proces, planuri de funcţii şi descrieri şi să implementeze sistem de cablare. candidaţilor li se cer cursuri în inginerie electrică sau mecatronică, la universitate sau colegiu  universitar de ştiinţe aplicate, experienţă în utilizarea programelor electrice CAD, în special EPLAN RUPLAN. Nu se precizează salariu, însă în anunţul postat pe site-ul EURES România se vorbeşte de beneficii sociale atractive.

Se caută şi un programator software, care să se ocupe de programarea celulei de fabricaţie pentru clienţi interni şi internaţionali, de dezvoltarea sistemului specific de reprezentare grafică şi de compilarea documentaţiei relevante de proiect. Angajatorul cere de la candidaţi experienţă în utilizarea controalelor industriale, de exemplu Siemens (S5, S7), Allen Bradley, Mitsubishi, Omron, experienţă în utilizarea programelor de reprezentare grafică, de exemplu, WinCC, InTouch, Protool; Crearea de programe folosind descrieri de proces; Detectarea erorilor şi modificarea programului de caz. Nici aici nu sunt făcute precizări referitoare la salariu.

Cel de-al treilea post oferit este cel de programator roboţi. Viitorul angajat ar urma să se ocupe de asamblarea de roboţi industriali în funcţie de sarcinile specifice
proiectelor, formularea de planuri - programe de proces, instruirea personalului de exploatare şi întreţinere, compilarea documentaţiei pentru programul de control al robotului şi de respectarea standardelor aplicabile si a legilor. De la candidaţi angajatorul are pretenţia să aibă curs de ucenicie sau studii pe termen lung în domeniu sau experienţă profesională în programarea robotilor la un nivel avansat. Salariul - nespecificat.

Ultimul post este cel de manager proiect. Cel ce îl va obţine va fi responsabil pentru anumite proiecte - de la preluarea de la departamentul de vânzări până la
expirarea perioadei de garanţie, dar şi de coordonarea proceselor din departamentele de construcţii, dezvoltare de software şi de fabricaţie, monitorizarea serviciilor oferite, formularea de cote suplimentare, formularea şi monitorizarea programelor pentru toate departamentele companiei. De asemenea, el va răspunde de comunicarea între client şi companie şi de monitorizarea activităţilor de prevenire a accidentelor şi de producţie. Angajatorul cere candidaţilor calificare ca tehnician acreditat la nivel naţional, licenţă / masterat in Inginerie sau experienţă profesională echivalentă. Salariul nu este specificat.

Pentru toate cele posturile sunt necesare bune cunoştinţe de limbă engleză (scris şi vorbit) şi cunoştinţe de bază de limba germană.

Cei interesaţi de aceste posturi trebuie să îşi trimită CV-urile până în 18 iunie la adresa de e-mail incoming1@arbeitsagentur.de, în atenţia dnei. Anita Paluszek, cu specificarea postului pentru care se aplică, a datei de la care aplicantul este dispus să înceapă activitatea şi a salariului pe care îl solicită. CV-ul trebuie redactat în limba engleză şi trebuie să fie însoţit de o fotografie.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite