Gata cu şcoala! Vezi programul festivităţilor de încheiere a anului şcolar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai multe şcoli şi-au programat festivităţie vineri la prima oră
Cele mai multe şcoli şi-au programat festivităţie vineri la prima oră

Unităţile de învăţământ organizează joi şi vineri festivităţile de încheiere a anului şcolar, majoritatea optând pentru a organiza aceste festivităţi vineri dimineaţa, la prima oră.

Dintre liceele din Zalău, doar două au programate festivităţile astăzi, joi, 21 iunie. Este vorba despre Liceul Pedagogic "Gheorghe Şincai" şi Liceul Refomat "Wesselenyi", ambele având festivităţile începând cu ora 12.00.

Mâine, 22 iunie, startul festivităţilor îl dă Liceul Ortodox, care organizează o ceremonie la biserică, de la ora 8.00, urmată de una în careul festiv, de la ora 10.00. Colegiul Naţional "Silvania" şi-a programat încheierea festivă a anului şcolar la ora 8.30, iar de la ora 9.00 încep festivităţile la Grupul Şcolar "Voievodul Gelu", Liceul Sportiv "Avram Iancu" şi la Liceul de Artă "Ioan Sima".

La Colegiul Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" şi la Grupul Şcolar "Mihai Viteazul" nu se organizează festivităţi în aceste zile, întrucât unele dintre clasele de aici au, în funcţie de profil, o altă structură a anului şcolar şi încheie pe rând cursurile. "La noi, începând de mâine şi până în 13 iulie tot încheiem, pe rând, cursurile", ne-a explicat Simona Crişan, directorul colegiului, care a precizat că, dat fiind acest specific al unităţii, s-a luat decizia, încă de acum doi ani, ca premierea elevilor cu rezultate bune la învăţătură să se facă la festivitatea de începere a anului şcolar viitor, când sunt prezenţi toţi elevii. Aceeaşi este situaţia şi la Grupul Şcolar "Mihai Viteazul".

Şcolile gimnaziale din oraş încheie cursurile, cu o singură excepţie, mâine, 22 iunie. Excepţia este reprezentată de Şcoala "Mihai Eminescu" unde, din cauza numărului mare de clase, s-a luat decizia organizării a două festivităţi, una azi, 21 iunie, de la ora 18.00, pentru clasele I-IV, şi una mâine, 22 iunie, de la ora 9.00, pentru clasele V - VII.

Mâine şcolile şi-au programat festivităţile astfel: Şcoala "Simion Bărnuţiu" şi Şcoala "Gheorghe Lazăr" - de la ora 8.00, Şcoala "Corneliu Coposu" şi Şcoala "Porolissum" - de la 8.30, şi Şcoala "Iuliu Maniu" - de la ora 9.00.

Elevii se reîntorc la şcoală în 10 septembrie.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite