Gaşca de hoţi ce a speriat Şimleul, spartă de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Şimleu sunt în arest preventiv, iar un bărbat de 46 de ani va fi dat în urmărire naţională, după ce poliţiştii i-au identificat ca fiind autorii unor spargeri date în mai multe garaje, ateliere şi anexe gospodăreşti, de unde au furat bunuri în valoare de 9.200 de lei.

Potrivit poliţiştilor, spargerile au avut loc în  în perioada 3 – 20 iulie, când cei trei, împreună cu alţi complici, au intrat în două garaje, prin forţarea sistemelor de închidere ale uşilor, într-un atelier auto, prin escaladarea acoperişului, într-o anexă gospodărească şi un apartament (cu chei potrivite), de unde au sustras aparatură electrică.

Doi dintre autori au fost identificaţi şi prinşi de poliţişti, este vorba despre doi tineri din Şimleu, de 20, respectiv 21 de ani, prezentaţi ieri Judecătoriei Şimleu Silvaniei cu propunerea de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, instanţa emiţând mandate de arestare preventivă pe o durată de 20 zile. Totodată, instanţa a emis, în lipsă, un mandat de arestare preventivă tot pentru 20 zile, pe numele unui alt bărbat de 46 ani, coautor al spargerilor. Acesta urmează a fi dat în urmărire naţională.

Potrivit informaţiilor primite de la Tincuţa Dumuţa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în cauză se mai efectuează cercetări şi faţă de alte trei persoane, care sunt cercetate în stare de libertate, în vederea probării întregii activităţi infracţionale comise de aceştia.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite