Gabriela Szabo dă startul crosului de sâmbătă de la Zalău. Gianina Corondan şi Cabral Ibaka îl prezintă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana mondială la atletism Gabriela Szabo şi campioana mondială la fitness Diana Oprea participă, sâmbătă, la Zalău, la prima ediţie a Zilei Sportului, organizată de Tenaris. Evenimentul va fi prezentat  de Gianina Corondan şi Cabral Ibacka.

Potrivit organizatorilor, evenimentul constă în două crosuri, unul de 3 km, respectiv unul de 10 km, alături de jocuri sportive (baschet, volei, fotbal şi competiţii de familie) şi demonstraţii inedite de capoeira, freestyle football, karate, kangoo jumps, spectacol de majorete şi dans sportiv.

Premii pentru câştigătorii crosurilor

Premiile pentru crosul de 10 km sunt: locul I – cameră video, locul II - DVD player portabil, iar locul III – aparat foto. Vor fi alocate 18 premii pentru fiecare loc la acest cros. 

În cadrul crosului de 3 km, locul I va fi premiat cu un set de rachete de tenis, locul II cu un stepper, iar cei clasaţi pe locul III vor primi o minge de fitness. În total, 20 de premii vor fi oferite pentru fiecare loc din cadrul crosului de 3 km.

De asemenea, va fi organizată o tombolă specială, în cadrul căreia vor fi premiaţi 100 de câştigători. Printre premiile la tombolă se numără: mingi, rachete de badminton, palete de tenis, rucsacuri şi genţi.

Gabriela Szabo şi Diana Oprea antrenează copiii din Zalău

În plus, vineri, 6 mai 2011, între orele 12.00 – 15.00, pe Stadionul Municipal din Zalău, cele două campioane mondiale vor susţine un antrenament special pentru copii. În cadrul antrenamentului, copiii vor învăţa tehnici de încălzire, utile pentru a obţine rezultate cât mai bune la Crosul de 3 km şi la celelalte activităţi din cadrul Zilei Sportului.

Înscrierile se fac online sau la standul de pe platou

 Pentru crosul de 10 kilometri, înscrierile se mai pot face online până astăzi. De asemenea, participanţii se vor putea înscrie cu o zi înainte de eveniment, la standul amenajat în Piaţa 1 Decembrie 1918 între orele 9.00 şi 19.00. Nu se mai fac înscrieri pentru crosul de 10 km în ziua evenimentului. Pentru ridicarea cipurilor, cei înscrişi în competiţie trebuie să se prezinte cu cel puţin două ore înainte de începerea cursei, în ziua evenimentului, în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Zalău.

Crosul va avea ca traseu: Casa de Cultură a Sindicatelor, B-dul Mihai Viteazul, întoarcere în dreptul staţiei Rompetrol şi repetarea rutei de patru ori, sosirea fiind tot la Casa de Cultură a Sindicatelor. Categoriile de vârstă la care se face înscrierea sunt: 14 - 19 ani, 20 - 34 ani, 35 - 45 de ani, 46 - 65 ani şi peste 66 de ani.

Pentru crosul de 3 kilometri, înscrierea se face numai în ziua evenimentului, între 8:00 şi 11:30, iar startul se va da la ora 12:00. Crosul va avea următorul traseu: Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd-ul Mihai Viteazul, Sala Sporturilor, cu întoarcere pe Bd-ul Mihai Viteazul şi sosire la Casa de Cultură a Sindicatelor, trecerea de pietoni din faţa ceasului. Participanţii se vor putea înscrie la următoarele categorii de vârstă, separat femei – bărbaţi: 10 – 14 ani, 15 - 18 ani, 19 - 34 ani, 35 - 45 ani, 46 - 59 ani şi peste 60 ani.

Crosuri pentru angajaţii Tenaris

Angajaţii vor avea parte de crosuri dedicate de 3 km şi 10 km, la următoarele categorii de vârstă: 19 - 34 ani, 35 - 45 ani, 46 - 59 ani şi peste 60 ani.

Pentru crosul de 10 km, angajaţii Tenaris se pot înscrie online până la data de 4 mai 2011 şi pe 6 mai, în Piaţa 1 Decembrie 1918, între orele 9.00 - 19.00. Pentru crosul de 3 km, angajaţii se pot înscrie în ziua evenimentului la Masa Specială Tenaris, între orele 8.00 - 11.30.

Concurs de desen si fotografie

TenarisSilcotub a organizat pentru copii un concurs de desen şi fotografie, care şi-a desemnat câştigătorii. La fiecare secţiune, de fotografie şi de desen, au fost aleşi câte 10 câştigatori premiaţi cu diferite cărţi de specialitate. În urma concursului, marele premiu, o oră de sport cu Gabriela Szabo, a fost câştigat de Liceul de Artă „Ioan Sima”, Zalău. Lista completă a câştigătorilor este disponibilă pe www.ziuasportuluitenaris.ro/2011/blog.

De asemenea, începând cu data de 7 mai 2011, va avea loc un concurs online de fotografie. Concursul va avea ca temă activităţile din cadrul Zilei Sportului şi va aduce celor pasionaţi de acest domeniu, premii foarte atractive.

Partenerii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Zalău, Consiliul Judeţean Sălaj, Federaţia Română de Atletism, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite