GALERIE FOTO Vezi cum arată magazinul Lidl care se deschide luni la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deschidere Lidl Zalău
Deschidere Lidl Zalău

Zălăuanii sunt aşteptaţi luni dimineaţa, la ora 8.00, la locul fostului "garaj al partidului", unde se deschide oficial primul magazin Lidl din oraşul nostru. Accesul la magazin se poate face şi cu maşina, fiind disponibilă o parcare proprie cu 100 de locuri.

După mai mulţi ani de încercări, la Zalău se deschide luni, 10 octombrie, primul magazin Lidl din oraş. Aşteptarea a meritat susţine Alexandru Sabău, şeful de vânzări pe Satu Mare şi Sălaj al lanţului, întrucât "este prima deschidere Lidl cu magazin făcut după standardele companiei. Până acum, magazinele Lidl din România au fost deschise prin transformarea magazinelor Plus".

VEZI AICI IMAGINI

Deschidere Lidl Zalău



Oficialii Lidl promit pentru magazinul din Zalău "produse în acelaşi timp proaspete, de calitate şi la cele mai competitive preţuri. Ne mândrim atât cu mărcile noastre proprii de băuturi, lactate, cosmetice, produse de curăţenie şi altele, dar şi cu sortimente internaţionale, cum sunt brânzeturile franţuzeşti, ciocolata germană şi vinurile nobile spaniole", a explicat Alexandru Sabău la turul de prezentare organizat ieri pentru reprezentanţii presei locale.

Pe lângă produsele proprii şi cele internaţionale, vor fi comercializate şi produse făcute în România, precum şi produse locale. Piaţa zălăuană va fi reprezentată în magazinul Lidl de produse de panificaţie.

Luni şi joi, zile de promoţie

Potrivit oficialilor Lidl, politica magazinului este ca în zilele de luni şi de joi să fie promoţii la diferite produse. "De fapt, în aceste zile se schimbă promoţiile", spune Sabău.

Lidl a creat 32 de locuri de muncă la Zalău

În magazinul din Zalău vor lucra 32 de angajaţi. Este vorba despre un şef de magazin, patru agenţi şi 27 de vânzători, casieri şi alţi lucrători necesari funcţionării.

118 magazine în întreaga ţară

Magazinul de la Zalău nu este singurul Lidl care se deschide lui în România. Încă 10 magazine îşi vor deschide luni dimineaţa porţile pentru clienţi î mai multe localităţi din ţară. Este vorba despre două magazine în Bucureşti şi câte unul în Câmpulung, Focşani, Giurgiu, Piteşti, Şelimbăr (judeţul Sibiu), Timişoara şi Turda. Cu cele 11 noi locaţii ce vor fi deschise luni, lanţul Lidl din România ajunge la 118 magazine.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, avâdn aproximativ 9.000 de magazine în 20 de ţări.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite