GALERIE FOTO Sanda Bulgărean, schimbată de la conducerea CCD: "Nu ştiu să lipesc afişe sau sigle electorale!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesoara Sanda Bulgărean nu mai este de astăzi directorul Casei Corpului Didactic. Printr-un ordin semnat de ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, ea a fost înlocuită la conducerea instituţiei de profesoara Corina Forţ.

Ordinul de încetare a detaşării Sandei Bulgărean în funcţia de director al CCD a sosit la Inspectoratul Şcolar încă de marţi după-amiaza, dar pentru că miercuri, 15 august, a fost zi liberă, el a fost pus în aplicare abia azi. Tot de marţi datează şi ordinul de numire în această funcţie a Corinei Forţ, profesoară de istorie titulară la Liceul Sportiv "Avram Iancu" Zalău.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE

Predarea "ştafetei" s-a făcut astăzi, în cadrul unei scurte întâlniri organizate la Inspectoratul Şcolar. Cea care a ocupat până acum această funcţie, Sanda Bulgărean, a declarat că pleacă de la conducerea instituţiei mulţumită de ceea ce a realizat în această calitate.  "Eu nu am fost numită politic, pentru că nu aş fi acceptat. Şi nici nu ştiu să lipesc afişe sau sigle electorale", a spus Sanda Bulgărean, precizând că va rămâne în continuare în cadrul CCD, ca profesor metodist, pentru că înainte de a ajunge director a promovat un concurs pentru un astfel de post.

Noul director al Casei Corpului Didactic s-a prezentat ca fiind o profesoară cu 13 ani de vechime în învăţământ, din care 11 ca titular la Liceul Sportiv "Avram Iancu". Corina Forţ este susţinută în funcţie de PSD, partid care a luat, la negocierile din cadrul USL, atât funcţia de adjunct al Inspectoratului Şcolar, cât şi pe cea de director al Casei Corpului Didactic.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite