GALERIE FOTO Autocisternă plină cu bitum, răsturnată pe şosea. Şoferul - încarcerat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident Cizer
Accident Cizer

Un spectaculos accident de circulaţie s-a produs în weekend pe drumul judeţean DJ 108 G, la ieşirea din localitatea sălăjeană Cizer spre Ciucea.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 21 iulie, în jurul amiezii, a fost provocat de şoferul unei autocisterne încărcate cu bitum, care nu a adaptat viteza de rulare la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta s-a răsturnat. Autocisterna aparţine unei firme de transport din Sălaj şi a fost avariată serios în urma accidentului. Din cauza încărcăturii periculoase, care s-a scurs, parţial, din cisternă, la locul accidentului a intervenit imediat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj cu o autospecială cu spumă. Acolo a ajusn şi un echipaj de la Garda Naţională de Mediu - Comisariatul Judeţean Sălaj, care a izolat perimetrul şi a supravegheat demersurile de curăţare a locului. Atât încărcătura de bitum, cât şi combustibilul din autocisterna implicată în accident au fost transferate în altă cisternă.

image

CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA IMAGINILE

ISU a dus la faţa locului şi o autospecială pentru descarcerări grele, şoferul autospecialei, un tânăr de doar 22 de ani, rămânând mai multe ore prins captiv între fiarele contorsionate. După descarcerare, un echipaj SMURD l-a preluat pe şofer şi la transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Circulaţia în zonă a fost oprită timp de mai multe ore, fiind reluată abia în cursul serii.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite