GALERIE FOTO A început asaltul Meseşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maraton ciclistic la Zalău
Maraton ciclistic la Zalău

O sută de ciclişti din întreaga ţară au luat startul duminică, 23 octombrie, într-un maraton ciclistic organizat în premieră la Zalău de Clubul Alien Cycling şi Instituţia Prefectului, cu ajutorul ProfiCycling. Amatorii sportului cu pedale au venit - spune Marius Ţârle, organizator al evenimentului - din Cluj, Maramureş, Bistriţa Năsăud, Satu Mare, dar şi din zone mai îndepărtate, cum este capitala.

În prezenţa prefectului Alexandru Vegh, cei o sută de ciclişti au luat startul la ora 10.00, pornind, însoţiţi de un echipaj de poliţie şi de o ambulanţă, spre Meseş. Ei au pornit împreună, pe un traseu ce trece pe lângă Tabăra Meseş, dar s-au despărţit undeva în vârf, după releu. Din punctul de despărţire, cei înscrişi pentru traseul "race" (52 de kilometri) şi "elite" (94 de kilometri) au luat-o către Brusturi - Romita, cu întoarcere pe Meseş pe la Stâna. De pe Meseş, cei de la "elite" mai fac un circuit până la Stârciu, iar cei de la "race" ppornesc către punctul de finish,  de la Aghireş, din zona şoselei ocolitoare. Începătorii, pentru care a fost pregătit un traseu mai scurt şi mai uşor. "hobby" (de 30 de kilometri), s-au îndreptat de punctul în care drumurile cicliştilor s-au despărţit spre cascade, după care au tăiat-o spre punctul de sosire.

VEZI AICI IMAGINI DE LA START

Maraton ciclistic la Zalău



Efortul cicliştilor va fi răsplătit de sponsorul evenimentul, Michelin, cu vouchere pe care îşi vor putea cumpăra echipament sportiv de la magazinul de specialitate ProfiCycling. Festivitatea de premiere are loc la ora 17.00, în faţa Instituţiei Prefectului.


Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite