GALERIE FOTO: Incendiu azi-noapte la o fabrică de mobilă din Cehu Silvaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu | Foto: arhivă
Incendiu | Foto: arhivă

Pompierii din Cehu Silvaniei, ajutaţi şi de colegii lor din Zalău şi din Jibou, au intervenit în această dimineaţă la Cehu Silvaniei, unde a luat foc depozitul de materie primă al unei cunoscute fabrici de mobilă din oraş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj. Lucian Jacodi, pompierii au fost chemaţi în această dimineaţă, în jurul orei 2.00, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un depozit de materie primă a unui operator economic care produce mobilă (Cesimex) din Cehu Silvaniei. Primii care au ajuns acolo au fost lucrătorii Gărzii de intervenţie Cehu Silvaniei, care au solicitat în sprijin pompierii din Zalău şi Jibou, fiecare intervenind cu câte o încă autospecială. La faţa locului au fost mobilizate, în total, un număr de patru autospeciale. După mai bine de două ore, pompierii au lichidat incendiul înainte ca acesta să se propage la fabrica de mobilă din apropiere.

Incendiu | Foto: arhivă

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE


Pompierii nu au stabilit, deocamdată, cauza probabilă de incendiu. Au fost stabilite, însă, pagubele: au ars aproximativ 100 metri cubi de cherestea şi depozitul, pe 150 de metri pătraţi.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite