Fugar de la locul accidentului, prins după aproape o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de 30 de ani, din Zalău, este cercetat de poliţiştii jibouani pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce în luna decembrie 2010 a accidentat grav o femeie, din Jibou. Bărbatul riscă acum până la 3 ani de închisoare.

“Un bărbat de 44 ani, din Jibou a sesizat poliţia, în cursul zilei de ieri, despre faptul că, în data de 27 decembrie, şoferul unui autoturism, din Zalău, în timp ce se deplasa între localităţile Prodăneşti şi Jibou, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum-carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul volanului, şi a intrat în şanţul din partea stângă  a drumului în direcţia de mers”, explică Maria Criste, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Imediat după accident, şoferul a transportat victima la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, şi a plecat fără încuviinţarea poliţieide la locul faptei.Dar, pe data de 20 ianuarie anul curent, din cauza unor dureri la nivelul bazinului, victima a fost din nou  internată la un spital din Cluj-Napoca.

“Pe numele “curajosului” poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, mai spune Criste. Potrivit legii, şoferul din Zalău riscă între şase luni şi trei ani de închisoare.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite