Frigul a făcut prima victimă în Maramureş: un bărbat din Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima persoană care a decedat în această iarnă, datorită frigului, este un bărbat, în vârstă de 39, din judeţul Sălaj. Acesta a fost găsit de poliţiştii de la Serviciul de Transport Feroviar Maramureş.

Bărbatul a fost descoperit de un echipaj al Serviciului de Poliţie de Transport Feroviar Maramureş, în zona pieţei agroalimentare, din apropierea Gării CFR. Oamenii legii au sunat la 112 şi au solicitat un echipaj de la SMURD, dar şi un echipaj de la Poliţia Municipiului Baia Mare, pentru constatare. „Medicii au încercat să îl resusciteze pe bărbat mai bine de 40 de minute însă nu l-au mai putut salva. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş“. Decesul a survenit datorită frigului“, a declarat comisar Ştefan Bora, şeful de la Serviciul de Poliţie de Transport Feroviar Maramureş. Acesta a mai precizat faptul că victima avea asupra lui actele de identitate.

Surse din cadrul Serviciului de Medicină Legală Maramureş au confirmat faptul că este primul deces din Maramureş, care survine în urma frigului. Bărbatul a fost găsit duminică, în jurul orei 01.45.  Acesta nu a fost ridicat, deocamdată, de aparţinători de la morga Spitalului Judeţean „Dr. Constantin Opriş“. Conform prognozei meteo, în dimineaţa zilei de 23 ianuarie, în Baia Mare au fost înregistrate -10 grade C.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite