Fostul prefect Vegh Alexandru candidează pentru un mandat de senator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vegh Alexandru a fost prefect de Sălaj până în luna mai
Vegh Alexandru a fost prefect de Sălaj până în luna mai

Consiliul Reprezentanţilor din UDMR a decis, miercuri, 26 septembrie, să aprobe candidatura fostului prefect Vegh Alexandru pentru un mandat de senator în Colegiul Şimleu - Cehu Silvaniei, în detrimentul actualului deţinător al mandatului, senatorul Fekete Andras.

Potrivit preşedintelui uniunii, deputatul Seres Denes, în cadrul şedinţei de ieri s-au fixat doar candidaţii pentru cele două colegii câştigate, în mod tradiţional, de UDMR şi unde formaţiunea speră să obţină şi în 9 decembrie două mandate. Este vorba despre Colegiul Cehu Silvaniei, la Camera Deputaţilor, unde candidat a fost desemnat şi de această dată Seres Denes, şi despre Colegiul Şimleu - Cehu Silvaniei la Senat, unde au fost analizate cele două candidaturi depuse, pe de-o parte, de actualul senator ales în acest colegiu, Fekete Andras, şi pe de altă parte, de fostul prefect de Sălaj, Vegh Alexandru. Câştig de cauză a avut, potrivit lui Seres, fostul prefect, care va încerca să devină, din decembrie, senator din partea UDMR.

Pentru celelalte trei colegii de la Camera Deputaţilor şi cel de-al doilea de la Senat, UDMR Sălaj nu şi-a desemnat, deocamdată, candidaţii, considerând, probabil, că este bine să se concentreze mai întâi pe colegiile unde sunt şanse mai mari de succes.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite