Foc în toiul nopţii. A rămas fără acoperiş deasupra capului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a izbucnit azi  noapte în jurul orei  01,35
Incendiul a izbucnit azi noapte în jurul orei 01,35

Anexa unei gospodării  din localitatea Tihău, comuna Surduc, a fost azi noapte  cuprinsă de flăcări. Alertat, proprietraul a solicitat sprininul pompierilor militari din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum”  Sălaj.

După cum a explicat Lucian Jacodi,  purtător de cuvânt  al Inspectoratului petru Situaţii de Urgenţă Detaşamentul de pompieri Zalău a intervenit azi noapte, în jurul  orei 01,35,  pentru a stinge un incendiu  izbucnit la anexa unei gospodării- bucătărie de vară, din localitatea Tihău, comuna Surduc. Ajunşi la faţa locului , pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta la acoperiş pe  aproximativ 40 de metri pătraţi. Până la lichidarea flăcărilor, focul a mistuit piese de mobilier, aparate electrocasnice şi o jumătate de tonă de ştiuleţi de porumb. 

O altă intervenţie a pompierilor militari a avut loc ieri, în jurul orei 19,00. Aceştia au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit pe un teren din  localitatea Plopiş, la vegetaţie uscată,unde flăcările au cuprins aproximativ  trei hectare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite