Femeie spulberată pe trecerea de pietoni de la Astralis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 73 de ani, din Zalău, a fost lovită astăzi de un autoturism în timp ce traversa, regulamentar, Bulevardul Mihai Viteazul, în zona pieţei Astralis. Femeia se află în investigaţii la Spitalul Judeţean, cu leziuni grave.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Maria Cristea, accidentul s-a produs la ora 10.38, când un tânăr de 24 de ani din Zalău, în timp ce conducea autoturismul, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a părţii carosabile, printr-un loc marcat şi semnalizat corespunzător.  Printre pietoni se afla şi femeia, izbită în plin de tânărul grăbit. Potrivit poliţiştilor, tânărul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgeţelor din cadrul Spitalului Judeţean, unde a fost diagnosticată  - potrivit purtătoruluid e cuvânt Codruţa Puşcaş -  cu traumatism cranio-cerebral, hemoragie subarahnoidiană, fracturi costale multiple, alte leziuni. Ea se află încă în investigaţii medicale, rmănd să fie trimisă la o clinică de neurochirurgie dacă situaţia o va impune.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite