Femeie găsită moartă în parcul gării din Jibou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unei femei de 66 de ani a fost descoperit luni în parcul gării din Jibou. Trupul neînsufleţit a fost găsit de o persoană care tundea iarba în zonă.

Potrivit şefului Poliţiei Transporturi Feroviare Sălaj, inspectorul Daniel Luca, cadavrul a fost descoperit luni, 30 iulie, în jurul orei 11.00, în parcul din complexul staţiei CFR Jibou. „Am solicitat o echipă de la Criminalistică şi au fost făcute cercetări la faţa locului, fiind stabilit faptul că este vorba despre o persoană de 60 – 70 de ani, de sex feminin, dată dispărută de la domiciliul său din localitatea Dobrin”, ne-a declarat insepctorul. Corpul femeii a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în vederea efectuării necropsiei, însă din cercetările efectuate până acum rezultă că nu sunt suspiciuni de omor.


Din spusele martorilor, se pare că femeia a fost văzută în zona gării din Jibou vineri, 27 iulie, când i s-ar fi făcut rău şi a fost adusă cu o ambulanţă la Zalău. Aici ar fi refuzat internarea şi s-a întors, cu trenul, la Jibou, găsindu-şi sfârşitul la puţin timp după ce a coborât din tren.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite