"Faţă-n Faţă cu Adevărul": patru premii şi două menţiuni pentru matematicienii din Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii din Şimleu au luat cele mai multe premii
Elevii din Şimleu au luat cele mai multe premii

Un premiu I, două premii II, un premiu III şi două menţiuni. Cu această zestre s-au întors de la Baia Mare elevii sălăjeni participanţi la concursul interjudeţea de matematică "Faţă-n Faţă cu Adevărul".

Potrivit informaţiilor primite de la inspectorul şcolar de specialitate Mirel Matyas, la concurs au participat peste 100 de elevi de liceu din judeţele vecine. Sălajul a fost reprezentat de două echipaje, unul de la Colegiul Naţional "Simion Bărnuţiu" (CNSB) Şimleu Silvaniei şi unul de la Colegiul Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" Zalău (API).

Premiul I a fost obţinut de echipajul format din Remus Racolţa şi Bogdan Roşa, de la CNSB. Cele două premii II au revenit lui Daniel Pop, de la CNSB, şi echipajului format din Lorena Pădurean şi Alexandra Crişan, tot de la CNSB. Premiul III a fost adjudecat tot de un echipaj de la CNSB, avându-i în componenţă pe Dan Deac şi Dionis Oros. Mara Ispas şi Teofana Mateş au alcătuit echipajul CNSB care a obţinut o menţiune, cealaltă mergând la API, la echipajul format din Mădălina Mureşan şi Denisa Rusu.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite