FOTO Suspans la festivitatea de lansare a candidaţilor PP-DD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre candidaţi nu a fost anunţat în ordinea firească, creindu-se impresia fie că a fost... uitat de preşedintele filialei sălăjene a partidului, fie că s-a retras, în ultimul moment, din cursa electorală.

Partidul Poporului Dan Diaconescu – Filiala Sălaj şi-a lansat oficial vineri, 9 noiembrie, candidaţii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
 A fost, la propriu, o lansare cu cântec, melodiile ce au răsunat în sala Casei de Cultură a Sindicatelor pe parcursul lansării, dar şi concertul trupei Talisman animându-i la maximum pe sutele de susţinător veniţi la eveniment din tot judeţul.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE


Prezentarea candidaţilor a marcat şi un… incident, calculat sau nu. Este vorba despre omiterea – cel puţin aparentă - de către preşedintele filialei, Alin Demle, a unui candidat. Este vorba despre Dumitru Rus, candidatul PP-DD în Colegiul 3 Jibou la Camera Deputaţilor. Acesta ar fi trebuit să fie anunţat al treilea, însă a fost chemat pentru a se alătura colegilor abia după ce au fost prezentat şi candidatul de pe Colegiul 3 şi cei doi de la Senat. Odată urcat pe scenă, Rus nu a ratat ocazia de a-l ataca pe unul dintre competitori, deputatul PSD Iuliu Nosa, care va încerca să obţină un nou mandat în acelaşi colegiu.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite