FOTO Doi fraţi din Zalău au murit într-un cumplit accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teribilul accident a vut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Vârşolţ. Maşina în care se aflau cei doi s-a izbit de un stâlp de electricitate, şoferul murind pe loc, iar unul dintre pasageri, frate al şoferului, decedând duminică dimineaţa la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, accidentul s-a petrecut sâmbătă, 4 august, ora 22,15, pe DJ 108G, în localitatea Vărşolţ. Cosmin C., de 31 de ani, din Zalău, se afla la volanul autoturismului proprietate personală, iar la intrarea într-o curbă deosebită de periculoasă spre dreapta nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, izbindu-se de un stâlp de susţinere a reţelei electrice situat pe acostamentul din partea stângă a drumului. În urma impactului deosebit de puternic, conducătorul auto a murit pe loc şi alţi doi pasageri au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, în stare gravă.



Din informaţiile primite de la reprezentanţii spitalului, unul dintre pasageri, în vârstă de 38 de ani, fratele şoferului, a fost adus la Urgenţe prezentând un traumatism cranio-cerebral sever, comă de gradul III, fracturi şi traumatisme multiple, rezultate în urma unui accident rutier. Pacientul a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului, însă în ciuda eforturilor depuse de către echipa medicală, în scurt timp de la internare pacientul a decedat.

Cel de-al doilea pasager, un bărbat de 37 de ani din Cicârlău, Maramureş, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău prezentând un traumatism toracic acut, fractură de bazin şi fracturi costale multiple, rezultate în urma unui accident rutier. Pacientul a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului. În momentul de faţă acesta este conştient, stabil hemodinamic şi respirator, urmând să rămână sub supraveghere medicală în perioada următoare.


În momentul impactului, niciunul dintre ocupanţii autoturismului nu avea fixată centura de siguranţă.

image
Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite