FOTO Cei trei prieteni care au murit în accidentul de duminică au fost înmormântaţi împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familiile şi prietenii celor trei tineri din Zalău ce şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident produs duminică dimineaţa în zona industrială a oraşului şi-au luat rămas bun de la ei într-o slujbă de înmormântare comună

Împreună în viaţă, împreună şi în moarte. Astfel ar putea fi rezumat în câteva cuvinte destinul tragic al celor trei tineri din Zalău care şi-au pierdut viaţa duminică, 15 ianuarie, într-un cumplit accident de circulaţie ce a avut loc în zona industrială a oraşului. Este vorba despre Alin Manoilă, în vârstă de 22 de ani, Dan Didă, de numai 20 de ani (împliniţi chiar de Crăciun – în 24 decembrie), şi Bogdan Petric, tot de 20 de ani, aflaţi, alături de încă doi prieteni – care acum se zbat să trăiască la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca – în maşina care a derapat şi a intrat sub un TIR parcat în spatele fabricii Michelin.

Alături şi în mormânt

Prieteni de o viaţă, cei trei tineri morţi înainte de vreme – Alin, Dan şi Bogdan – vor fi împreună şi de acum încolo. Pentru că, dincolo de slujba de înmormântare comună pe care familiile celor trei au organizat-o, ieri, în curtea Capelei Ortodoxe din Cimitirul Zalău, ei vor sta alături şi în mormânt. Trupurile lor au fost aşezate în morminte alăturate, situate în partea de sus a dealului pe care se află cimitirul.

image

Sute de persoane le-au fost alături, ieri, la plecarea din această lume. Familiile dar şi foarte mulţi prieteni, care au venit cu o floare la sicriul celor cu care până nu demult ieşeau în oraş şi se distrau la petreceri. Au fost şi mulţi poliţişti, colegi ai tatălui unuia dintre tineri (comisarul Constantin Didă, coordonatorului Poliţiei de Proximitate din cadrul IPJ Sălaj).

Şanse la viaţă pentru ceilalţi doi tineri

Viaţa pare să meargă mai departe pentru ceilalţi doi tineri ce erau în maşină în momentul accidentului – Cristian Cigher şi Ionuţ Breban. Chiar dacă reprezentanţii Clinicii de Neurochirurgie din Cluj Napoca, unde au fost transferaţi de la spitalul din Zalău imediat după accident, refuză să dea informaţii despre starea lor, surse neoficiale spun că cei doi sunt în viaţă şi, mai mult, se simt mai bine.

image

În privinţa împrejurărilor în care s-a produs accidentul, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj spun că totul este limpede. „Cauza a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum – carosabil îngheţat”, precizează Tincuţa Dumuţa, purtătorul de cuvânt. În privinţa împrejurărilor în care au ajuns cei cinnci tineri în zona respectivă la ora 3 dimineaţa, purtătorul de cuvânt a declarat: „Va trebui să aşteptăm să-şi revină cei doi băieţi şi să-i întrebăm”.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite