FOTO Angajaţii primăriei au trecut la munca de jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii primăriei au strâns gunoaiele din pădurea Aghireşului
Angajaţii primăriei au strâns gunoaiele din pădurea Aghireşului

Angajaţii Primăriei Zalău au ieşit astăti la strâns gunoaie. Zona aleasă a fost cea a poienilor din zona Aghireş, preferată de amatorii de ieşiri la iarbă verde şi, de aceea, una dintre cele mai murdare zone din împrejurimile Zalăului.

Acţiunea de ecologizare a avut loc în contextul în care în municipiu se desfăşoară, în această perioadă, "Luna curăţeniei de primăvară". „În primul rând dorim să fim şi noi alături de ceilalţi cetăţeni din municipiu care ajută la ecologizare în „Luna Curăţeniei de Primăvară”. Mă bucur că au participat foarte mulţi colegi din primărie, că au răspuns acestei acţiuni de voluntariat, pentru că nimeni nu a fost obligat să participe. Încurajăm oamenii să se implice în astfel de acţiuni, în zona în care locuiesc şi în împrejurimi, pentru a avea un mediu mai curat şi a ne bucura astfel, de un oraş mai curat” spune Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău. Acesta a mai precizat că „zona în care s-a făcut curăţenie este o zonă în care foarte multă lume iese în perioada de primăvară – vară şi poate chiar aici vom realiza zona de picnic, aşa cum ne obligă legea”.

image

Potrivit unui comunicat de presă al primrăiei, au fost adunaţi peste 90 de saci de peturi, pungi, resturi de la picnicuri  şi anvelope.



Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite