FOTO Alianţa România Dreaptă a spart gheaţa şi a depus, prima, candidaturile pentru alegerile parlamentare. Vezi candidaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Candidaţii ARD, în BEJ
Candidaţii ARD, în BEJ

Candidaţii Alianţei România Dreaptă pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie s-au prezentat astăzi la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană şi şi-au depus, oficial, candidaturile.

Grupul de candidaţi a fost condus către BEJ de preşedintele PDl Sălaj, deputatul în exerciţiu Lucian Bode, care intră un lupta pentru un nou mandat în Colegiul nr.1 Şimleu Silvaniei. Alături de Bode, PDL îi mai aruncă în lupta pentru un loc în Camera Deputaţilor pe Florin Asztalos, un fermier din Măerişte care va candida în Colegiul nr. 2 Cehu Silvaniei, Romeo Benc, silvicultor,  în Colegiul nr. 3 Jibou, Claudiu Bârsan, fostul subpefect de Sălaj şi fost preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate -  în Colegiul nr. 4 Zalău.

Candidaţii ARD

CLICK AICI PENTRU GALERIE


La Senat, PDL merge pe mâna omului de afaceri şimleuan Dumitru Blaga - în Colegiul nr. 1 Şimleu-Cehu. Pentru Colegiul nr. 2 Jibou-Zalău, candidatul a fost nominalizat de PNŢCD, care l-a propus pe agronomul clujean Avram Fiţiu, de loc din Marin, comuna Crasna.


După cum a declarat şi astăzi la depunerea candidaturilor preşedintele PDL Sălaj, Lucian Bode, ARD mizează pentru alegerile parlamentare pe o echipă tânără şi care provine din partid(e). "De aceea am şi reuşit să depunem candidaturile atât de repede, pentru că noi nu promovăm la alegeri oameni din alte partide, aşa cum fac alţii", a punctat Bode, referindu-se, evident, la situaţia din PP-DD.


Termenul limită până la care partidele politice, alianţele şi candidaţii independenţi îşi pot depune candidaturile pentru alegerile parlamentare expiră marţi, 30 octombrie, la ora 24.00.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite