Exclusiv: Corina Bejinariu a câştigat concursul pentru şefia Muzeului Judeţean Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corina Bejinariu a luat nota 9.30 la concursul pentru funcţia de director a Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă Sălaj. Bejinariu este director interimar al instituţiei din luna septembrie 2010.

Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, instituţie în subordinea căreia se află muzeul, ne-a declarat că, în urma concursului desfăşurat vineri şi astăzi, Corina Bejinariu a fost confirmată în funcţia de director a Muzeului Judeţean. Potrivit celor declarate de Tiberiu Marc, Bejinariu nu a avut contracandidat.

Concursul a constat în două probe. Vineri, Corina Bejinariu şi-a prezentat proiectul de management, iar astăzi a avut interviul. Surse din cadrul instituţiei, ne-au declarat că în urma celor două probe, Bejinariu a primit nota 9,30.

Bejinariu a ocupat funcţia de director interimar al Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă Zalău din luna septembrie a anului trecut, după ce Alexandru Matei, fostul şef al instituţiei, a murit în urma unui infarct petrecut în 4 septembrie. Până la acea dată, Corina Bejinariu era şefa secţiei de Etnografie din cadrul muzeului.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite