Eşti inginer? Află aici cum poţi câştiga un salariu de 107.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce patronii autohtoni oferă locuri de muncă persoanelor cu studii medii, cu sau fără calificare în anumite domenii de activitate,  zeci de angajatori din exteriorul ţării caută, pentru angajare, sălăjeni cu studii  universitare şi cu experienţă. Salarizarea? Peste 100.000 de euro pe an.

Ultima ofertă,  privind locurile de muncă în străinătate, adresată sălăjenilor,  vine din partea unor angajatori norvegieni care pun la dispoziţie zece locuri de muncă pentru ingineri: în domeniul automatizării şi în domeniul electric. Oferta de muncă este valabilă prin reţeaua Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj
 
Inginer electrician – salarizare 107.600 euro


Un angajator norvegian, Senior Services AS, din localitatea Stavanger, pune în această perioadă la dispoziţia celor interesaţi cinci posturi  de inginer electrician. Pentru a  ocupa un astfel de job, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare cu master de inginer electrician, să aibă experienţa în Siemens SivaconS8 şi bune cunoştinte tehnice în limba engleză. Conform ofertei, experienţa în Sentrom, Simcode şi Siprotec  prezintă avantaj. Durata contractului de muncă este pentru o perioadă de minim un an iar salarizarea este cuprinsă între 94. 000 – 107. 600 Euro brut pe an. Oferta este valabilă până în data de 28 februarie 2012, iar cei interesaţi pot trimite CV şi scrisoare de intenţie pe adresa: annhelen@senior.as, persoana de contact Ann Helen Tvedt. De asemenea, pentru mai multe detalii, consilierul Eures din cadrul AJOFM Sălaj, Lucian Sabaduş, vă stă la dispoziţie.

Inginer automatist

Acelaşi angajator mai pune la dipoziţie cinci joburi pentru ingineri automatişti. Condiţiile necesare sunt : studii superioare de specialitate cu master în cibernetică, automatizări, electrică,  experienţă Simens PCS7 / S7 / S5 şi bune cunoştinte tehnice în limba engleză. Experienţa în HMI / WINCC, programe PLS, HMI prezintă avantaj. Oferta de muncă este valabilă până la ata de 28 februarie. Persoanele interesate se pot adresa departamentului  Eures din cadrul AJOFM Sălaj sau pot trimite un CV şi scrisoare de intenţie redactate în limbă engleză pe adresa annhelen@senior.as, persoana de contact Ann Helen Tvedt .

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite